Salg af lammekød
Vi sælger hele lam, som vi sørger for bliver slaget og udskåret efter ønske. Vi kører dyrene til slagt, og sørger for aftale med slagter. Af fødevaresikkerhedsmæssige årsager skal man selv hente kødet hos slagteren. Det vil normalt være i Hårby. Prisen er 70 kr. pr. kg inklusiv moms. Hertil skal lægges 500 kr. til slagtning og finpartering af lammet. Man kan også få lammet leveret grovparteret, det koster 350 kr. Hvis man køber et helt lam får man ca. 20-25 kg kød og ben. Det kan f.eks. være skåret ud som 2 lammekøller, 2 forbove (stege) og koteletter samt fars. Men der er mange andre udskæringsmuligheder. Der er også mulighed for at bestille spegepølser, når vi slagter får. Tilmeld dig vores nyhedsbrev på forsiden, så holder vi dig løbende orienteret om, når der er friske varer i vores virtuelle slagtebutik. Vi har dog ikke nogen lam klar til slagt lige i øjeblikket.
|
Udskæringer
Et finparteret lam består af 2 køller, 2 forbove, en ryg, en hals, et bryst, et slag, indmad og ben
Det kan for eksempel være skåret ud således (med der er også andre udskæringsmuligheder)
|
|
||||
|
|
||||
Halsen er skåret ud i nakkekoteletter | Her er slag og bryst hakket til fars | ||||
Indmaden er lever og hjerte |
|